Home » Nieuws

16 oktober t'm 20 oktober 2019

Mis dit belangrijke kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen niet! Want de Road to Tokyo begint in Apeldoorn! Tickets voor een hele dag zijn te koop vanaf €15,- en kinderen vanaf €10,- via https://www.ekbaanwielrennen.nl

Kirsten Wild, Harrie Lavreysen, Jeffrey Hoogland en al die andere baantoppers die ons land rijk is, kijken namelijk reikhalzend uit naar de Europese titelstrijd in Apeldoorn. In hun eigen Omnisport, waar ze zo succesvol waren bij het wereldkampioenschap in 2018. Ze willen natuurlijk alles op alles zetten om een medaille te winnen bij het EK, het liefst één met een gouden kleur. Kom jij de renners ook aanmoedigen?

13 oktober 2019

Zondag 13 oktober 2019 was een mooie dag voor een wandel of fietstoertocht voor het goede doel. In Bunde stonden deelnemers aan de "Toer voor ALS" in de rij om zich in te schrijven, meer dan verwacht. In totaal 550 wandelaars, hardlopers, fietsers, steppers en nog ander rollend materieel. De verschillende routes waren allemaal uitgezet in de gemeente Meerssen. www.toervoorals.nl 

4 oktober 2019

Vandaag kennis gemaakt en een testrit kunnen maken met de "Carver" onder de rook van Utrecht. De fun factor is zeker aanwezig maar het driewielige E-voertuig is functioneel, lekker modern design en heeft absoluut een toegevoegde factor in moderne mobiliteit πŸ‘ www.carver.earth

26 september 2019

Blijft leuk, MotorToer door de Achterhoek.
Gaaf rondje die start met koffie/thee in de "Gelagkamer" van Hotel Restaurant De Gouden Karper in Hummelo om vervolgens langs het Normaal standbeeld te rijden voor een πŸ“Έ en dan zo'n 200 kilometer binnendoor zonder één🚦! Lunchtime in Diepenheim.
Wie gaan er volgende keer mee achter de koprijder?

22 september 201

Succes volle support op in Gorinchem op de VELOVak Fietsvakbeurs , 3 dagen activiteiten

op en bij de stand van Kingpolis fietsverzekeringen  Standnummer 603


17 september 2019

Vandaag een aantal afspraken voor mooie mobiliteit projecten deze maand (VELOVak Fietsvakbeurs komende week met Kingpolis fietsverzekeringen standnummer 603) en alweer voor 2020 in een fietsvriendelijke omgeving

De Fietser in Ede   πŸš΄‍β™‚οΈπŸπŸ‘

16 september 2019

Het aftellen is begonnen........ nog maar 30 dagen

 

Voor méér info:  https://ekbaanwielrennen.nl

16 september 2019

De bakermat van het 'brommers kiek'n' brengt een nieuw soort brommer voort: de volledig elektrische Brekr B4000.

Er zijn al talloze elektrische scooters, maar ze zien er vaak nog precies hetzelfde uit als hun voorgangers op brandstof. Dat pakken de Achterhoekers van de startup Brekr helemaal anders aan. Het resultaat is een elektrisch voertuig dat doet denken aan een ouderwetse brommer, maar tegelijk modern oogt en volop gebruikmaakt van de voordelen van elektrisch rijden.
 
Méér info:  https://www.brekr.com

 

3 september 2019

De eerste exemplaren van het in Nederland geproduceerde elektrische stadsvoertuig Carver zijn uitgeleverd. Tijdens de ceremoniële overdracht in het Carver Experience Centre in Leeuwarden, zijn de éérste 3 Carvers uitgeleverd. In de komende periode komt de productie verder op stoom, waardoor de Carver steeds vaker zal opduiken in het Nederlandse verkeer.

https://www.carver.earth 

1 september 2019 

Italiaanse raspaarden in Beusichem

Op zondag 1 september 2019 zal de ITAL DAG voor de negende keer neerstrijken op recreatieterrein De Meent te Beusichem. Het motorevent, wat al sinds 1982 bestaat, is de ultieme samenkomst van liefhebbers van Italiaanse motoren met tal van activiteiten en bezienswaardigheden. Het is gratis toegankelijk en duurt van 10:00-16:00 uur.

1 september 2019

Op zondag 13 oktober wordt de 1e editie Toer voor ALS georganiseerd,  je meedoen als wielrenner, fietser, hardloper, wandelaar of handbiker. Hoe doe jij mee? Je leest er meer over op:   https://www.toervoorals.nl/routes

 

29 augustus 2019

Op 1 juli 2019 reden er in Nederland bijna 17.200 Speedpedelecs rond, bijna 62 procent meer dan twee jaar eerder. Vooral onder 55-plussers is deze supersnelle elektrische fiets geliefd.

"Door de economische groei zijn er steeds meer files en is het op het spoor ook erg druk, dus zoeken mensen naar andere vervoersmiddelen en zo'n speedpedelec is dan een goed alternatief. Zeker voor de lange afstanden, omdat hij 45 kilometer per uur kan", zegt Marjolijn Jaarsma, woordvoerder bij het CBS.

24 augustus 2019

Op deze zonnige πŸŒž zaterdag mijn support met VanRaambikes op de "Eropuit dag" van Medipoint/Zuidzorg in de lichtstad Eindhoven.  Samen met de Thuiszorg adviseurs en de crew van de vestiging was het weer een geslaagde dag !  #kennismaken #adviseren #proefrijden

 

23 augustus 2019

Morgen, start de Vuelta 2019 !

De Vuelta, die loopt van zaterdag 24 augustus tot en met zondag 15 september 2019, zal uit 21 etappes bestaan ​​en een totale afstand van 3272,2 kilometer afleggen.

6 vlakke fasen  4 heuvelachtige etappes  9 bergetappes
1 individuele tijdritfase  1 ploegentijdrit  en 2 rustdagen

https://www.lavuelta.es/en

21 augustus 2019

Jury/chauffeurs meeting/vergadering bij Van Schuppen Makelaars voor de start van de 34e Veenendaal-Veenendaal Classic, mijn support vandaag is in deze "klassieker" de auto van de koersdirecteur rijden.

19 augustus 2019

De grootste fietsenstalling ter wereld opent maandag op het Stationsplein in Utrecht.

De ondergrondse stalling biedt plek aan 12.500 fietsen.

Onder meer Stientje van Veldhoven, de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, is aanwezig bij de opening, evenals voormalig profwielrenner Marijn de Vries. De garage is vanaf 16.00 uur open voor publiek.

De stalling telt drie verdiepingen. Op het onderste en het bovenste niveau kunnen mensen hun fiets voor maximaal 24 uur stallen. De begane grond is voor abonnementhouders.

Voor de bouw van de fietsenstalling is 17.500 kubieke meter beton gebruikt. Het vloeroppervlak is ruim 21.000 vierkante meter en de garage leunt op heipalen met bij elkaar een lengte van 25 kilometer.

17 augustus 2019

OVER ONZE KOERS

Veenendaal – Veenendaal  is een zogenaamde “van stad tot stad wedstrijd” en vond voor het eerst plaats in 1985. Het evenement heeft een beschermde datum op de internationale profwielerkalender. De naam geeft aan dat de start en finish plaatsvinden in Veenendaal. Daartussen ligt een wedstrijd met doorkomsten in enkele gemeenten en grote steden met bij elkaar ruim 500.000 inwoners. Het parcours biedt aantrekkelijke hoogteverschillen op de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwezoom. Regelmatig terugkerende beklimmingen zijn onder andere de Grebbeberg en het Paardenveld in Rhenen en de Posbank in de omgeving van Arnhem.

https://veenendaal-veenendaal.nl

15 augustus 2019

Op het gebied van de zogenaamde ‘aangepaste fietsen’ heeft Van Raam een naam hoog te houden. Deze reputatie hebben ze volledig aan zichzelf te wijten, want de fietsfabrikant uit de Achterhoek onderscheidt zich in dit segment als geen ander. En nu helemaal, sinds ze vorig jaar een compleet nieuwe fabriek in gebruik genomen hebben.

https://www.vanraam.com/nl-nl

 

14 augustus 2019

Mijn support in accommodatie en routes tijdens het "Achterhoek weekend" met zo'n 40 leden van de BMW club Nederland. Ons Basecamp was het fraaie Landgoed Ehzerwold in Almen. Zondagmorgen "Oerend Hard" maar wel in stijl afgesloten met Normaal in Hummelo πŸ‘
πŸ“Έ by Maurice Volmeyer

 

13 augustus 2019

Ik ben tijdens 2019 editie alle dagen aanwezig op de stand van Kingpolis Fietsverzekeringen. (standnummer 603)


Op 22, 23 en 24 september 2019 vindt het inkoop-, netwerk- en kennismoment voor de Tweewielerindustrie plaats in Evenementenhal Gorinchem.


Vélovak is dé complete fietsvakbeurs speciaal voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche van de Benelux.

12 augustus 2019

SAVE THE DATE | 16-20 oktober kun je geniet van de beste Europese baanwielrenners tijdens het EK Baanwielrennen in Omnisport Apeldoorn. Tickets zijn al te koop vanaf €15,- via https://ekbaanwielrennen.nl/

 

12 augustus 2019

Duizenden gebruikers van kleine elektrische voertuigen als stepjes, mini-trikes, skateboards, monowheels en e-skates lopen grote risico’s. Omdat deze apparaten niet op de openbare weg mogen rijden, draaien de ’bestuurders’ zelf voor de kosten op als ze een ongeval veroorzaken.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1918715457/onverzekerd-op-je-e-skate-of-step

12 augustus 2019

BINCK BANK TOUR 2019

Start: maandag 12 tot en met zondag 18 augustus 
LIVE op Eurosport, Sporza en NOS
Commentaar Sporza: Renaat Schotte en José De Cauwer

 

https://www.binck.nl/binckbanktour

 

5 augustus 2019

Deze week starten we met voorbereidingen voor mooie mobiliteits-projecten in zowel het 4e kwartaal en alweer 2020 !

31 juli 2019

Ons mooie avontuur in France is achter de rug , dezer dagen mijn support voor Kingpolis Fietsverzekeringen 

https://kingpolis.nl  en 

we hebben mooi en praktisch promo materiaal beschikbaar ! 

29 juli 2019

En dan nu de beelden (o.a vanaf de motor met GoPro's) van laatste etappe van "Tour voor Astrid"

https://www.facebook.com/peter.cijs/videos/2344328065649763


Prachtig project om aan mee te mogen werken.
Top actie voor KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society

Mijn dank aan de crew voor de support en gezelligheid,
natuurlijk sponsors als

Stella Fietsen Kingpolis fietsverzekeringen
Tracefy WayPoint Opfietsen

Doneren kan natuurlijk nog steeds op www.wegkletsen.nl

 

 

29 juli 2019

Steven Kruijswijk is de negende Nederlander in de historie die op het podium eindigt in Parijs. Voor de Brabander is het na vele ereplaatsen tevens zijn eerste podiumplek in een grote ronde. 
Het was een lange weg Steven Kruijswijk maar nu Podium Le Tour de France ! 
Trots dat je in 2006 één van onze getalenteerde renners was in de wielerformatie Van Vliet - EBH Advocaten - Gazelle

28 juli 2019

We zijn terug uit Frankrijk, de laatste etappe voor Wessel van Keuk in de "Tour voor Astrid", een actie voor KWF  Kankerbestrijding

Rambouillet - Paris Champs-Élysées  met een lengte van 128 kilometer πŸš΄‍♂️πŸ’ͺπŸ‘ŠπŸ‘

Fijn dat ik mijn support heb kunnen geven aan dit mooie project      Doneren kan op www.wegkletsen.nl

 

19 juli 2019

Tijdens deze mooie Tour de France komen natuurlijk ook bij mij mooie herinneringen boven ....zoals onderstaand plaatje... Mid jaren'90 met o.a. de coureurs als Bart Voskamp, Jeroen Blijlevens en Peter van Petegem op hun Gazelle 's met Top banden van Michelin in TVM Groen 
Mooi partnership πŸš΄‍β™€οΈπŸ‘ŠπŸ‘

5 juli 2019

Fijn dat ik mijn expertise, netwerk en support kan inzetten op dit mooie, bijzondere project! 
Vandaag in het AD pagina 3.
Wessel véél succes man🚴‍β™‚οΈπŸ‘ŠπŸ‘ www.wegkletsen.nl

03 juli 2019

Vandaag, woensdag 3 juli mijn support met VanRaambikes op en bij de Col du VAM in Wijster. 
Leerlingen van basisscholen in Drenthe en inwoners met een (visuele) beperking ‘Op Fietse naar grote hoogte’. 
Ze beklimmen met driewielers, duo-fietsen, handbikes, tandems, mountainbikes, racefietsen en e-bikes de 'Col du VAM'. Onderweg verzamelen ze ‘bolletjes’ voor hun eigen ‘bolletjestrui’. Op de top krijgen ze een spectaculaire show van biketrial- fietser en wereldrecordhouder Rick Koekoek en handbiker Milan Forsten. 
Kom kijken en iedereen aanmoedigen naar de top van Drenthe!

https://opfietseindrenthe.nl/thema/vamberg

 

03 juli 2019

Het aftellen is begonnen......

11 landgenoten in de Tour de France 2019: Dylan van Baarle Cees Bol Dylan Groenewegen Wilco Kelderman

Koen de Kort  Steven Kruijswijk  Sebastian Langeveld  Bauke Mollema  Wout Poels  Niki Terpstra  Mike Teunissen

 

25 juni 2019

Na 28 jaar Grimpeur Wielersport in Babberich gaat de deur eind juli definitief dicht. Eigenaar Joop Boxstart hartelijk dank voor al die jaren van samenwerking, koffie en niet te vergeten leuk zaken doen! 
We hebben wat afgekletst..... met de GazelleTrapezi zitbuis in de hand..... πŸ€£πŸš²πŸ‘ŠπŸ‘ "Goed gaan" 
www.wegkletsen.nl
 

8 juni 2019 

Als hommage aan zijn overleden vrouw Astrid fietst Wessel van Keuk deze zomer de Tour de France.
Dat doet hij op de e-bike van Astrid. Wessel was jarenlang Tourfotograaf. Hij kent het evenement en het parcours daarom als geen ander. Toch wordt dit zijn meest gedenkwaardige Tour.  Steun Wessel, voor Astrid. Alle opbrengsten gaan naar het KWF.
 

01 juni 2019 

Perefcte locatie om e-bikes eens tot op het bot door te testen: Circuit Zandvoort. Lijkt dat je wel wat? Het kan op zondag 16 juni aanstaande. Kostenloos.

E-biken op Circuit Zandvoort

Verschillende merken presenteren op die zondag 16 juni, vanaf 10 uur, hun e-bikes. Die kun je bekijken, er vragen over stellen én je kunt ze uitproberen. Zo kom je weer een stapje dichterbij jouw ideale elektrische fiets. Ook is de ANWB met een stand aanwezig bij de e-bike test-paddock, om leden met raad en daad bij te staan. Toegang en parkeren zijn overigens gratis. Kijk op CYCLING ZANDVOORT

Naast e-bikes testen zal een aantal merken ook schoolfietsen meenemen. Voor ouders met schoolgaande kinderen een uitgelezen moment op zich te oriënteren op een nieuwe fiets. Ook goed om te weten: op het Circuit worden ook een 6 uurs en een 24 uurs fietsrace georganiseerd. Tussen het fietsen door verblijven de deelnemers in de pitboxen en de camping rondom de pitboxen. Erg gezellig en sfeervol, familie en bekenden komen langs om de deelnemers aan te moedigen. En op zondagmiddag 16 juni doet ook de Tri Grand Prix-triathlon het circuit aan. Op supersonische fietsen zullen de triatleten voorbij snellen. Spectaculair om te zien. Al met al een mooi en nuttig dagje uit.

https://www.fietsactief.nl/2019/05/31/e-bikes-testen-op-circuit-zandvoort/?fbclid=IwAR2YQVFTPJzCkzFAhTXw-6efx9YoINDWmk-WlwUAf3uotNipMnL9Wa4ZGMQ

 

21 mei 2019

De Nationale E-Bike en Schoolfiets Testdag op kalender van van Nederland Fietsland !

https://www.nederlandfietsland.nl/fietsevenementen/fietsevenementenkalender

20 mei 2019

Het aftellen is begonnen....prachtig en uniek fietsevenement op het circuitpark van Zandvoort ! 

https://www.denationale-e-bike-en-schoolfiets-testdag.nl

8 mei 2019

Mooi Cargo Bike event in Groningen van 14-16 juni 2019

https://cargobikefestival.com

8 mei 2019

Nog en paar dagen en dan gaat de Giro d' Italia van start ! 

De 102e editie van de Ronde van Italië zal worden verreden van 11 mei tot 2 juni 2019. De Giro d'Italia zal van start gaan met een individuele tijdrit in Bologna.

In 21 etappes worden er totaal 3578 kilometers  weggetrapt.

 

27 april 2019

Fijne Konings dag ! 

 

19 april 2019

Vrolijke Paasdagen ! 

15 april 2019

Op zondag 16 juni a.s. wordt er een unieke fietsdag georganiseerd op het circuitpark Zandvoort. Je kunt vele merken E-Bikes en Schoolfietsen vergelijken en zelf testen. Parkeren en Toegang is GRATIS !  

 

 

02 april 2019

Langs de belangrijke toegangswegen nu zichtbaar....op maar liefst 60 lantaarnpalen in Nijmegen en 40 in Arnhem!
Je kunt er niet omheen, dus vrijdag 5 april en zaterdag 6 april a.s. kunnen consumenten kennismaken, vergelijken & proeffietsen op hééél veel E-Bike merken. 
Van harte welkom, toegang is GRATIS !

01 april 2019

Werkgevers in de Regio Arnhem-Nijmegen
Hoe krijg je je medewerkers gezond en vitaal ? Wat zijn de fiscale mogelijkheden ? Kom op 5 en 6 april naar de masterclasses van Heel Holland Fietst! En ontdek wat e-mobility voor jouw bedrijf kan betekenen! https://bit.ly/2TW9PmR

31 maart 2019

BMW F850 GSA Rallye versus BMW R1250 GSA HP 

Binnenkort op soc.media en in het clubblad / website van de BMW club Nederland een roadtest F850GSA Rallye versus 1250GSA HP πŸπŸ‘  Met dank aan Simako-BDM

18 maart 2019

De 2019 editie van Heel Holland Fietst is een gezamenlijk initiatief van Dutch Bicycle Centre en NieuwsFiets.nu.  Het project wordt mogelijk gemaakt door VNO-NCW Midden en de werkgeversaanpak van Slim & Schoon Onderweg. Vitalere medewerkers, minder file, minder parkeerstress én een beter milieu. Allemaal argumenten die passen bij modern en duurzaam leven én ondernemen. Wat kan e-mobility voor u als HR-manager of voor uw bedrijf betekenen? Kom op vrijdag 5 en zaterdag 6 april naar Heel Holland Fietst bij het Dutch Bicycle Centre in Nijmegen en ontdek de mogelijkheden.

Iedereen is welkom! https://www.slimschoononderweg.nl/nieuws

17 maart 2019

BMW F850 GS Rallye 

Een paar mooie routes rijden dezer dagen in "weer en wind" met de nieuwe F850GS Rallye demo van Simako-BDM 
Project: Kilometers en een prima vergelijkingstest maken tussen de R12500GSA en nieuwe F850 GS. 
Komende maand te lezen op de site en in het clubblad van de BMW club Nederland 

12 maart 2019

Van Raam GoCab Fietstaxi leverbaar !

Vanaf maart 2019 is het in Nederland weer mogelijk om de GoCab fietstaxi van Van Raam te bestellen.  Deze handige 8-persoons transportfiets is ideaal voor kinderdagverblijven en BSO’s om kinderen in te vervoeren. Méér info: www.vanraam.nl 

11 maart 2019 

De Nationale Politie is de 12e Fietsambassadeur die, mede in het kader van de ‘Nationale Agenda Fiets’, medewerkers actief gaat stimuleren om medewerkers op de fiets naar het werk te laten komen.

Fietsambassadeurs zijn geen personen, maar ondernemingen die beleid ontwikkelen om medewerkers te stimuleren vaker de fiets te pakken voor het woon-werk verkeer. Het doel is om fileleed te verminderen, parkeerstress te verlagen, het milieu te sparen en, niet in de laatste plaats, de vitaliteit van de medewerkers te verbeteren. Binnen de ‘Nationale Agenda Fiets’ streeft de overheid naar een totaal van 15 Fietsambassadeurs, verdeeld over diverse sectoren. Vandaag sloot de Nationale Politie zich formeel ook aan bij ondernemingen, die hen al voor gingen: Universitair Medisch Centrum Groningen, ASR Nederland, Amega groep, De Efteling, Enexis, Fujifilm, MN, Radboud Universiteit, Schiphol Group, TataSteel en Zalsman.

Kennismaken met E-Bikes ? Op 5 en 6 april kan dat in Nijmegen "Heel Holland Fietst" Perfect & laagdrempelig platform voor zowel huidige als toekomstige E-Bike gebruikers. Gratis Toegang ! πŸ‘ŠπŸ‘

Carnaval 2019 

Tijdelijk nieuw verkeersbord .......

Fietsbeurs Utrecht succesvol ! 

4 maart 2019  – Ruim 43.000 sportieve en recreatieve liefhebbers hebben de combinatie van Bike MOTION Benelux, Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience in de Jaarbeurs van Utrecht bezocht. Daarmee is het bezoekersaantal van vorig jaar (41.376) toch weer verbeterd.

15 februari 2019

Op 5 en 6 april 2019 zal de tweede editie van HEEL HOLLAND FIETST bij het Dutch Bicycle Center georganiseerd worden in Nijmegen. Dankzij de samenwerking met de Nationale Politie Eenheid Oost Nederland, Stipbike, provincie Gelderland en Gemeente Nijmegen.

HEEL HOLLAND FIETST is een event wat gericht is werkgevers en werknemers van grote landelijke en regionale organisaties en bedrijven in de regio Arnhem en Nijmegen. Die zullen actief hun medewerkers stimuleren om voor het woon-werk verkeer de fiets boven de auto te verkiezen.

Het evenement is GRATIS toegankelijk voor zowel werknemers als consumenten waarbij zij fietsen, e-bikes en elektrische steps kunnen testen en vergelijken. Grote bedrijven en instellingen in de regio worden actief benaderd om een zo groot mogelijke opkomst van bezoekers te genereren.

10 februari 2019

Info voor alle E-bike en Schoolfiets fabrikanten, importeurs, verkopers, adviseurs, suppliers van Mobiliteit op 2/3 wielen en natuurlijk de vrijwilligers van belangenverenigingen.

Save The Date!

Op zondag 16 juni 2019 is er tijdens de 7e editie van Cycling Zandvoort, de "Nationale E-Bike en Schoolfiets Testdag" op het Circuitpark in de Duinen.

Echt een laagdrempelig evenement met Gratis Toegang en Parkeren voor consumenten en uw relaties!

Zorg dat u er bij bent met uw merk. (Brand Event!)

28 jan. 2019 

Nieuwe website online ! 

klik op :

https://www.denationale-e-bike-en-schoolfiets-testdag.nl